Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Nagyon jól jársz, ha nem aprózod el!

2016. december 04. - Ganodermabolt

christmas-1786558_960_720.jpg

Termékcsomagjaink, kiemelkedő törzsvásárlói kedvezményekkel! Kattints ide

Mai cikkünk azoknak szól, akik hosszú távra tervezik az egészséges életet, vagy mostanában szánták el magukat arra, hogy ezután másképpen szeretnének élni. Eldöntötték és kiválasztották, hogy egészséges kávét fogyasztanak, Spirulinát, ganoderma gyógygomba készítményeket fognak használni. Mindemellett nem szeretnek vacakolgatni állandó megrendelésekkel és biztosan ki tudják számolni, hogy mire van szükségük nekik maguknak és a családjuknak. Akik eddig nem tervezték még meg egészséges ganoderma termék megrendeléseiket, figyeljenek, gondolkodjanak és számoljanak velünk. Számos okos kedvezmény rejlik a termékcsomagokban és az ezzel járó törzsvásárlói programunkban. 

A DXN termékek között több olyan is van, amely úgynevezett termékcsomagban kínál egészséges gyógybombás készítményeket. Vásárlóink részéről komoly igény volt, hogy egyszerre több termékből, nagyobb készlet álljon rendelkezésre odahaza, és ne kelljen a megrendelésekkel gyakorta bajlódni. Mindemellett a termékcsomagok olyan anyagi előnyöket kínálnak, melyeket érdemes kihasználni. Sőt. Botorság volna nem kihasználni. 

Nézzük, hogyan is néz ki a termékcsomag. Természetesen az igényeknek megfelelően többféle termékcsomag áll rendelkezésre, különféle további igényeknek és pénztárcáknak megfelelő összeállításban. Ezekben több, csupa hasznos és egészséges termék van. Közöttük a kedvenc kávéféleségek, valamint Spirulina, tea, Ganozhi szappan, fogkrém és sampon, oroszlánsörény tabletta, különböző összeállításban.

A termékcsomag nem csak a terméket rejti magában. Ennél jóval többet! A termékcsomag megrendelése együtt jár törzsvásárlói jogosultsággal is, amely nagyon komoly anyagi előnyöket kínál. Törzsvásárlóként ugyanis alapból 20 százalék kedvezmény, ezt követően pedig minden további vásárlás újabb 10 százalékos kedvezményt ad. Ráadásként pedig a következő hónaptól levásárolható bónusz is a rendelkezésre áll.

Vegye fontolóra, számoljon és engedje, hogy racionálisan döntsön.

Termékcsomagjaink itt dspbcsomag_hu_big.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4912023155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása