Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

7+2 tuti tipp hölgyeknek, hogyan kerüld el a karácsony előtti stresszt

2016. december 07. - Ganodermabolt

gift-548301_960_720.jpgAlig van három hét és nyakunkon a karácsonyi ünnepek, aztán itt az új év. Kétségtelen, hogy az ünnepvárás az év egyik legsűrűbb időszaka, főképp a hölgyek számára.

A női magazinok többsége ilyenkor előáll tuti tippekkel, hogyan ne idegesítse magát halálra az ember lánya a sok tennivalótól. A stressz elűzésére számos biztos megoldást szoktak ilyenkor ajánlani ezek a magazinok. Például: meditálj! Gyakorolj stressz oldó jógapózokat! Lélegezz mélyeket! Pihenj eleget! Számolj el ötig, mielőtt robbannál!

Nos, van ezeknél jobb, de mindenképpen hasznosabb tippünk! Ezeket raktuk sorba most.

  1. Tíz perce adjunk időt magunknak. Készítsünk egy jó kávét, vegyünk elő egy kis jegyzetfüzetet, hozzá a naptárunkat, tollat és üljünk le nyugodtan a konyhaasztalhoz.
  2. Írjuk fel a jegyzetfüzetbe a kis listánkat, hogy kinek szeretnénk ajándékozni. Nyilván korábban már kitaláltuk, hogy mik azok a „nagy” ajándékok, melyeket mindenképpen meg akarunk vásárolni. Minden családban előre gondolkodnak már dolgokról, főképp, ahol kicsi gyerekek is vannak. Ezután a listánkon nyilván marad több üres hely, ahová a név mellé, hirtelen nem tudjuk beírni az ajándékot, mert nincs semmi ötletünk. Hagyjuk most ezt nyitva és térjünk vissza erre később.
  3. Írjuk be az ünnepi látogatások időpontjait a naptárunkba, hogy tudjuk, hogyan is alakul az ünnepi időszak.
  4. Már a programok ismeretében, írjuk fel a karácsonyi ünnepi étkezések menüjét, az italokat és azt, mikor és hol fogjuk megvásárolni a hozzávalókat.
  5. Tervezzük meg a dologgal töltött szabadidőnket, amikor nyugodtan tudunk időt szánni a lakás vagy a ház kitakarítására. Írjuk a naptárunkba ezeket az időpontokat és később majd tartsuk ezt be!
  6. Gondoljuk végig, mi van még feladat, szervezendő dolog, amit el kell rendeznünk a Jézuska érkezése előtt.
  7. Amikor mindezzel készen vagyunk, keressük meg azt az időpontot, amikor magunkkal is tudunk törődni. Írjuk be azt is, mikor tudunk kicsit ellazulni, fodrászhoz, kozmetikus futni, hogy az ünnepi pillanatokra ne úgy nézzünk ki, mint a felmosórongy.

Amikor készen vagyunk a kis listánkkal és a naptárunkba is belekerültek a legfontosabb adatok, fussuk át a listánkat még egyszer.

Már csak 2 megoldandó feladatunk maradt a tervezésben.

+1.Válasszunk egészséges ajándékot, igazi karácsonyi meglepetést azoknak, akiknek a neve mellett üres maradt a sor. Akár most, néhány perc alatt megoldhatjuk ezt a feladatot interneten. Tényleg néhány perc kell csak ahhoz, hogy mindenki számára gyorsan kiválasztható és megrendelhető legyen az értékes ajándék: legyen az natúrkozmetikum, gyógygomba, egészséges kávé vagy természetes vitamin.

+2Ne felejtsünk el önmagunk számára is natúr kozmetikumot rendelni, hogy egy kicsit feljavítsuk testünket, bőrünket, hajunkat egészséges termékekkel!

Webáruház itt 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8912029789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása