Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Hogyan vigyázz az alakodra karácsonykor?

2016. november 28. - Ganodermabolt

karacsonyi_kep101.jpgKiskarácsony, nagykarácsony, kis reggeli, nagy vacsora, bejgli, mézeskalács-hegyek… Az ünnepek közeledtével még a legradikálisabban diétázók is megengednek maguknak egy kis lazítást. 

Egy jól sikerült karácsonyi szezon után nem elképzelhetetlen, hogy jövőre már te magad leszel a Mikulás! (Legalábbis a pocak adott lesz).
De nekem van egy tuti tippem, hogyan vigyázhatsz az alakodra karácsonykor – koplalás nélkül is!

A karácsony többszörösen is megterheli az ember szervezetét: rengeteg stresszel jár, az ünnep előtti vásárlások közben sokszor kimarad egy-egy étkezés, vagy gyorsétteremben eszünk valamit, hogy bírjuk még a soppingolást, aztán persze december utolsó hetében többszörösen is pótoljuk a kihagyott kalóriákat.

Ebben az időszakban általában rengeteg fehér liszttel, cukorral készült finomságot, valamint sok nehéz ételt eszünk, ami megint csak nem túl emésztésbarát…

Bár nagyon szeretem a karácsonyt hangulata, különlegessége miatt, de a szervezetemnek minden évben kész rémálom! (De milyen finom rémálom!)

Szilveszter éjjelén persze elhatározza az ember, hogy holnap drasztikus fogyókúrába kezd; idén tényleg leadja azt a néhány plusz kilót és nagylelkűségében hozzácsapja a karácsony alatt felszedett fölösleget is.
Aztán minden évben meglepődünk: hogyan lehet, hogy a nagy elhatározás másnapján, január másodikán még mindig ennyit mutat a mérleg? Hiszen már egy egész napja fogyókúrázunk…

Én ezért már jóval karácsony előtt elkezdek odafigyelni a súlyomra és hadrendbe állítom két leghatékonyabb szuperfegyveremet, amikben bármikor vakon megbízom, ha súlycsökkentésről van szó!

Az én karácsonyi tippjeim

A Spirulina tabletta amúgy is egész évben javasolt; fantasztikus immunerősítő, rendkívül hatékony lúgosító, és egyetlen tabletta egy egész kilónyi zöldség vitaminkészletét tartalmazza.
Sőt, a WHO szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármely ismert élelmiszernél, vagy mesterséges orvosi készítménynél!

Mondanom sem kell, hogy mióta spirulinát eszem, azóta hírből sem ismerem a megfázást és az influenzát, se más, klasszikus téli betegségeket.

A spirulina tele van proteinnel, ami serkenti a szervezet anyagcseréjét és ezáltal gyorsítja a méregtelenítést és természetesen a fogyást is. Emellett tartalmazza a szükséges esszenciális zsírokat is, így nyugodtan csökkentheted a zsíros ételek mennyiségét, a szervezeted mindent megkap, amire szüksége van!

Ezen kívül rengeteg egészségügyi problémára jótékony hatással van; az ízületi- és légúti megbetegedésekre, a bélflóra panaszaira, csökkenti a gyulladásokat és megelőzi a szem betegségeit, javítja a bőr állapotát, csökkenti a ráncokat és nem mellesleg hat a libidóra férfiaknál és nőknél egyaránt;)

A másik kedvenc a Cordypine, ami a Cordyceps gomba előnyeit ötvözi a fermentált ananász finom ízével és jótékony hatásaival. Egy kellemes, finom ital, ami ráadásul szuper egészséges is! Egy kupakkal 1 dl vízben elkeverve azonnal megszünteti a teltség érzetet.

Tudtad, hogy az ananász igen gazdag ásványi sókban, vitaminokban és az emésztést segítő enzimekben?
Sajnos ez nem vonatkozik a boltban kapható ananászlevekre, hiszen azokat legtöbbször koncentrátumból állítják elő, ami a hőkezelés során elveszíti vitamintartalmát. Ezt a koncentrátumot utána felhígítják, ízfokozókkal, tartósítószerekkel és más, mesterséges anyagokkal kezelik, míg a végeredmény egy egészségesnek korántsem nevezhető lötty lesz.

Ezzel ellentétben a DXN Cordypine ital erjesztett ananászléből (nem koncentrátumból!) készül, hatását fokozza a  Cordyceps Sinensis gomba, mely nagy mennyiségben tartalmaz poliszacharidokat, B-12 vitamint és cordyceps savat.

A két szuper alkotóelem együtt segít egyensúlyban tartani az immunrendszert, serkenti a veseműködést, csökkenti a koleszterinszintet, megszünteti a kisebb érelzáródásokat és javítja a vér oxigénellátottságát.

A Cordypine ital a Cordyceps Sinensis gombán kívül semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz; sem színezéket, sem ízfokozót, sem mesterséges tartósítószereket.
Nincs is rá szükség, hiszen szavatossága korlátlan, sőt! Mint a jó bornak, a Cordypine italnak is jól áll a kor; minél idősebb az ital, annál magasabb a benne található enzimek aránya. Vagyis minél öregebb, annál egészségesebb:)

Az ünnepi hangulatra én biztos, hogy Cordypine itallal fogok koccintani!
Azt hiszem, a 2016-os évjárat meg is felel;)

Idén ajándékozz egészséget a családodnak! Kattints ide, nézd meg mit ajánlunk!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr812005174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása