Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Hogyan szabadulhatsz meg a méreganyagoktól?

2017. február 08. - Ganodermabolt

A modern élet kényelmes, de veszélyes. A stressz, a helytelen táplálkozás, a felgyorsult életritmus, mind nagyon komoly veszéllyel jár. A tudatos, élethelyzetünkre optimalizált, megfelelően kialakított életritmus, sőt még a stressz oldása is tanulható. Aki tudatosan él, megismerhet és elsajátíthat olyan technikákat, melyek ebben segítségére vannak.

 

Az élelmiszerekben, kozmetikumokban, tisztálkodó szerekben lévő kemikáliákkal azonban más a helyzet. Ezek ellen nehezebben védekezhetünk pusztán csak tudatos életmóddal. A jó hír, hogy van ellenszer a testünkben felgyűlt méreganyagok ellen és ez a ganoderma gyógygomba fogyasztása.

15590202_1525160630842437_2746570510456316824_n.png

Ismert tény, hogy a méreganyagok jelenléte savassá teszi a szervezetünk ph értékét, amely tovább rontja az anyagcsere folyamatait, csökkenti az oxigén ellátást és hosszú távon sejt elhaláshoz vezet. A ganodermát azért tartják csodaszernek, mert tartalmaz egy SOD-szuper-oxid-dismutaz nevű enzimet, amely a napjainkban ismert legerősebb antioxidáns enzim. Ez védi meg a szervezetet a szabadgyökök károsító hatása ellen. Tudományos kísérletek igazolják, hogy az SOD közel 3000-szer erősebb antioxidáns, mint a csodaszernek tekintett C-vitamin. A ganoderma termékek rendszeres fogyasztása segít abban, hogy ez az anyag rendszeresen bekerüljön a szervezetünkbe.

A gyógygomba fogyasztásának hatását a kutatók így írták le: az első hónapban a szervezetet átpásztázza és felkutatja a problémás pontokat. A második hónapban elindítja a méregtelenítési és tisztulási folyamatokat. A szervezet szabályozásnak – meglévő  betegségek esetén - a gyógyítás folyamatának időszaka a harmadik hónaptól következik be. A méregtelenítés időintervalluma persze egyénenként változó, a szervezet méreganyag tartalmától és egészségi állapotától függ.

Ezt követi a regenerációs fázis, amikor a szervezet újraépíti és beszabályozza az új egyensúlyi állapotát. A tisztulási folyamat elsősorban a májban indul el, a méreganyagok távozása a kiválasztó rendszeren keresztül történik (vese,  bőr)  ezáltal, a vizelet és az izzadság formájában hagyják el a testet a szükségtelen anyagok.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre itt és használd az 1 000 Ft értékű kupont a vásárláshoz!

Mindenkinek ajánljuk fogyasztását: megvásárolható itt

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3312238780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása