Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Újévi üzenetünk 4YOU

2017. január 03. - Ganodermabolt

letters-1724704_960_720.jpg

Ha máskor nem, hát karácsony és szilveszter között talán kicsit több ideje jutott az ember fiának olvasgatni, így kézenfekvő, hogy felcsaptuk a netet, átpörgettük a közösségi oldalakat. A szerencsésebbeknek több idő jutott, netán egy jó magazint vagy könyvet is el tudtak olvasni. 

Az igazán mókás dolgok persze az előbbi helyeken jöttek szembe velünk. Mint például egy hamisítatlan Woody Allen: „Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet.” De mások kicsit komolyabban vették az idő múlását, és szinte a képernyőn is átlátszott, ahogyan könnyes szemmel, nehéz lélekkel írogatták oldalukra az óév búcsúztató komor szavakat. Megint mások az „előregyártott” képekbe helyezték be magukat és jókívánságokkal teli okosságokat üzengettek ismerőseiknek. Aki némileg szentimentális hajlam, úgy ő az óév és az újesztendő vonatkozásában hosszú bölcsességeket kínlódott ki magából, természetesen Paulo Coelho stílusában, és ezt osztotta meg a rajongói között. Mindezeket csendesen megmosolyogtuk tán, de elkerülni nemigen tudtuk.

Aztán jöttek szembe velünk a nagy médiumok óév értékelései, az elemzések és az újesztendő előrejelzései. Mi volt, mi várható. Gazdasági okosságok, mikro-makro jelentések, hazai kkv-k, régi trendek, új trendek az öltözködésben, a marketingben, az autó-, az ingatlan piacon vagy a lakberendezésben, szóval az élet minden területén. Továbbá jöttek az elkerülhetetlen hasznosságok: a horoszkópok. A szerelmi-párkapcsolati, a pénzügyi, egészségünkkel kapcsolatos és minden más hasonló jövendölések, természetesen egyénre szabottan.

Egy biztos, az óév utolsó és az újesztendő első napjaiban mindenki mondani, üzenni akar valamit. Hát jöjjön akkor most a mi üzenetünk:

Köszönjük, hogy 1016-ban a DXN kiváló minőségű ganodermás termékeit választottad! 2017-ben sem fogsz csalódni ezekben!

   

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4212094591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása