Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Mit tudsz tenni, ha kiszárad a bőröd?

2017. január 04. - Ganodermabolt

girl-1166842_960_720.jpg

A január sok minden meglepetést tartogathat a számunkra, de egy biztos kiszámítható jelenséget egészen biztosan: az érzékeny és kiszáradó bőrt.

Szerencsés az, akinek nincs bőrproblémája, elkerülik a pattanások, a zsírosodások, a különböző piros foltok, az ekcéma, a pikkelysömör, s ne adj isten a dermatitisz, mely betegségről annyira sokat hallunk, hogy már a jelentését is kénytelenek voltunk megtanulni.

Akik mentesek ezektől a betegségektől, ilyenkor januárban mégis szembesülnek azzal, hogy van bőrük, ami télen előbb-utóbb kiszárad, kivörösödik, vagy éppen viszketős lesz. Nem csoda, pedig a téli hidegben folyamatosan védekezünk. Ez a védekezés persze szükséges, de semmiképpen nem jó a kültakarónknak, hiszen vastag, meleg ruhadarabokba csomagoljuk magunkat, melyek kevésbé szellőznek. Meleg, fűtött lakásban és irodákban ücsörgünk naphosszat a száraz levegőben. Vagy éppen attól szenvedünk, hogy nem tudjuk becsomagolni magunkat, s némely testrészünk kilóg a téli ruházatból, az arcunk, a kezünk, melyet a hideg, csípős szeles időjárástól nehezen tudunk megvédeni.  

Akárhogyan is van, a januári időszak mindenki számára egyformán, fokozott bőrápolást igényel. Mondanunk sem kell, hogy első lépésben hagyjunk fel a kemikáliákkal készített krémekkel, arc-és bőrápolókkal, melyeket januárban, a karácsonyi készletmegmaradás után különösen olcsón, csomagokban ajánlanak a vásárlóknak az áruházak.

_-_-_-.jpg

Ebben az időszakban is olyan bőrápoló készítményekre van szükségünk, melyek könnyen felszívódnak, hidratálnak, megakadályozzák a bőr kiszáradását, természetes hatóanyagukkal akadályozzák a nedvességvesztést.

 

 

aloe_hand_body_lotion_big.jpg

 

A kiszáradt és berepedezett bőr védelmére a legjobb termékünket ajánljuk: az Aloe Vera kivonattal készült Aloe V Hand&Body Lotion kéz és testápoló krém használatát, mely finom védőréteget képez a bőr felszínén és megnyugtatja azt.

Próbáld ki és ne felejtsd el pótolni, ha fogyóban van!

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3612097953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása