Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Miért használjak éjszakai krémet?

2016. november 17. - Ganodermabolt

753x440_1.jpg

 

Nagyanyáink, de még édesanyáink idejében sem igen létezett nappali arckrém, éjszakai meg aztán pláne nem. Volt, ami volt, és ezzel be volt fejezve az arcápolás. Ma a szépségápolás elmaradhatatlan része, hogy reggelente egy Ganozhi E UV Day nappali krémmel indítunk, e nélkül ugyebár a smink sem kerülhet fel. Este, lefekvés előtt pedig az éjszakára tervezett Ganozhi Neurishing Night krémmel kenjük be arcunkat, nyakunkat, dekoltázsunkat. Közben azért lesz még néhány arcápoló fázis, de most maradjunk a krémeknél.  

Szóval mire is jó a nappali és az éjszakai arckrém?

A krémnek úgy általában az a szerepe, hogy hosszabb távon megtartsa a nedvességet a bőrünkben – mivel a bőr a párologtatással nemcsak nedvességet veszít, hanem egyéb, vízoldékony és védő anyagokat is. A nedvesség megtartásával a bőr külső rétege puhább marad. A krémhasználattal sokkal kisebb az esélye, hogy a bőr berepedezzen különösen télen fontos a védelem. 

A nappali és az éjszakai krémek között alapvetően az a különbség, hogy az éjszakaihoz más jellegű hatóanyagokat is hozzáadnak. A nappali krémeknek nemcsak kiszáradás ellen védő hatóanyagokat kell tartalmazniuk, hanem olyanokat is, melyek „megharcolnak” a napközben minket érő környezeti szennyeződések, mérgező anyagok ellen.  Konkrétan E vitamint és válogatott növényi kivonatokat. Mindemellett persze biztosítják a védelmet a nap ártalmas és rettegett sugaraival, az UV sugarakkal szemben.

night_cream_1.jpgAz éjszakai Ganozhi Neurishing Night krém elsősorban a bőr éjszakai regenerálódását segíti. A hozzáadott gyógygomba kivonatnak köszönhetően nem csak lágyabb lesz másnap reggelre a bőr, hanem magának a bőrnek a szerkezete is erősödik.

Az éjszakai krémekben általában olyan hatóanyagok vannak, melyek még érzékenyek is a fényre, mert ugyebár esti fénynél, illetve sötétben, alvás közben hatnak. Intenzíven hidratálnak a bőr bioritmusát követve. Azért nem célszerű tehát megcserélni a nappalra és éjjelre szánt krémek használatát, mert úgy nem fogják kifejteni a kívánt hatást.

 

Tudj meg többet és rendelje meg mindkettőt webáruházunkból:

Ganozhi Neurishing Night

Ganozhi E UV Day nappali krém

Iratkozz fel hírlevelünkre és azonnal megajándékozunk 1000 Ft értékű bonnal.

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6911967193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása