Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Ti választottátok: ganodermás kávé

2016. november 24. - Ganodermabolt

coffee-2076806_340.jpg


„Egy csomót hallottam a ganodermáról; tudom, hogy csökkenti a vér koleszterinszintjét, normalizálhatja a vérnyomást, segít leküzdeni a fejfájást és a migrént, meg úgy általában a legtöbb civilizációs betegséget.
Szeretném én is kipróbálni.


Megnéztem a honlapod és látom, hogy rengeteg ganodermás termék létezik… Hol kezdjem? Melyiket ajánlanád,ha még csak most ismerkedem a ganodermával?”
– szegezte nekem a kérdést a napokban egy ismerősöm.

Bevallom, ez nehéz kérdés: én elfogult vagyok, mindet szeretem:) Nem tudnék egy „tuti kezdő receptet” ajánlani.

Szóval úgy gondoltam, hogy megfordítom a dolgot és megkeresem a legnépszerűbb terméket. Hol kezdik azok, akik először próbálják a ganoderma gombát? Melyik a legnépszerűbb ganodermás termék?

Volt tippem, hogy melyik lesz a nyerő, de még így is meglepődtem: a dobogó legfelső fokán ugyanis nem egy, hanem két termék áll!

Persze az nem lepett meg, hogy mindkettő kávé; általában ez a „kezdő löket”, ez az első dolog, ami az embereknek eszébe jut a ganodermáról.

Miért?

Mert - ahogy azt korábban is kifejtettem - a ganodermás kávé egy zseniális találmány. A porított ganoderma kávéba keverése Dr. Dato Lim maláj orvos ötlete volt, aki ezzel elkerülte a korábbi rossz élményeket – a kávéval harmonizál a ganoderma jellegzetes, keserű íze– ráadásul ez a módszer garantálja, hogy soha nem feledkezel meg az egészséges táplálékkiegészítődről!
Egy pirulát elfelejthetsz bevenni, a porokról megfeledkezhetsz; de hallottál már olyat, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?

Szóval íme az eredményhirdetés, a két legnépszerűbb ganodermás kávé:

lingzhi-coffee_big.pngLingzhi coffee 3 in 1

Te is olyan koffeinfüggő vagy, aki reggelente nem bírja kivárni, amíg elkészül a kávéja?
Akkor ezt imádni fogod: egy tasakban a kávé, ganoderma, kókuszkivonat és nádcukor, így csak egy mozdulat és már kész is a reggeli ébresztő!

A Lingzhi a legjobb minőségű kávébabból készül, amit 100% tisztaságú ganodermával tettek frissítőbbé és egészségesebbé.
Bevallom, nekem is ez a személyes kedvencem; a kávé aromás, kesernyés ízvilágát egy cseppnyi kókuszkivonat teszi lágyabbá és egészséges nádcukor édesíti. Én nem csak reggel, de néha este is iszom belőle egy pohárral, mert reggel felpörget, este pedig megnyugtat.

 

cream-coffee_big.pngCream Coffee

Holtversenyben a másik győztesünk a krémes, kényeztetően lágy Cream Coffee, ami a tejpornak és a dupla adag pálmavajnak( ne aggódj a felesleges pálmavaj körüli hisztéria miatt) köszönhetően igazán selymes ízű, miközben cukrot egyáltalán nem tartalmaz!

Ezt a kávét kizárólag akkor iszom, ha bőven van rá időm: ezt nem lehet csak úgy felhörpinteni, ehhez le kell ülni és elmélyedni benne!
Kortyolgasd apró kortyonként, élvezd ki minden cseppjét; ha rászánod az időd, akkor felfedezheted kellemes, karamellás utóízét is, ami a mindennapok rohanásában talán fel sem tűnne.

Ha jó napod volt, ha meg szeretnél ünnepelni valamit, vagy ha rossz napod volt és szeretnél valamit, ami felvidít, akkor mindenféleképpen ezt a kávét ajánlom!

Neked melyik a kedvenc ganodermás terméked? Írd meg kommentben!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2811975690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása