Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Ne mérgezd magad a fürdőszobában

2016. október 14. - Ganodermabolt

              Elbűvölő illat Távol-keletről.

 

dsc06157.JPG
Egészségesen étkezel? 
Rendszeresen mozogsz? 
Ám ha az agyonreklámozott, márkás tusfürdőket használod, könnyen lehet, hogy folyamatosan mérgezed szervezeted.
Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, hogy van egy szappan, ami egészséges, és  még a bőrödet is üdévé teszi?

A tisztálkodó szerek kiválasztása egyre nehezebb döntés: egy átlagos drogériában vagy szupermarketben akár száznál is több szappan és tusfürdő várhat a polcokon.
Az egyiknek az illata finom, a másik puhává varázsolja a bőrt, a harmadik glicerinnel van felturbózva, a negyedik glicerinmentesnek hirdeti magát, az ötödik shea vajas, a hatodik aromaterápiás…
Ember legyen a talpán, aki megalapozott vásárlói döntést hoz!
A legtöbb esetben inkább csak levesszük a megszokottat, vagy amelyiknek a legszebb a csomagolása és már túl is vagyunk az egészen.

Tudtad, hogy a testedbe bevitt méreganyagok jelentős százaléka a tisztálkodó szereidből érkezik?

A vegyszerek jelentős része nem evés vagy ivás közben, hanem tisztálkodás során kerül szervezetedbe. Te magad dörgölöd bele a bőrödbe az egészségre ártalmas anyagokat. A bőrről pedig pillanatok alatt bejut a véráramba, ami elszállítja a tápanyagot – és a mérgeket – a legfontosabb szerveidhez!

A habzásért felelős SLS például bőrirritáló, egyes vegyületekkel keverve akár rákkeltő hatású is lehet, a tartósításra használt parabének a hormonháztartás zavarait okozhatják, az illatanyagok pedig allergiás reakciókat válthatnak ki.

Rosszul hangzik, ugye?

Használj inkább egészséges szappant, ami a fogyásban is segít!

A ganodermáról már sokat meséltem neked; ezt a fantasztikus, távol-keleti gombafajtát elsősorban kávéba, teába keverve ismerik és fogyasztják sokan, mert bizonyítottan jótékony hatással van a vérnyomásra, koleszterinszintre, segíti a szervezet méregtelenítését, erősíti az immunrendszert, májvédő, zsírbontó és antioxidáns hatású.
Nem mellesleg a ganoderma segít a természetes fogyásban is!

Akik nap, mint nap fogyasztják, arról számolnak be, hogy egészségesebbek, energikusabbak, karcsúbbak és jobban érzik magukat a bőrükben.

De miért csak az italod legyen ganodermás?

Tudtad, hogy létezik ganodermás szappan is, aminek hatóanyagai zuhanyzás közben, a bőrön át felszívódva tisztítják és táplálják szervezetedet?
Ugyanazokat a jótékony hatásokat fejti ki zuhanyzás közben kívülről, mint amit a kávé belülről.

Nem tartalmaz mesterséges méreganyagokat, kizárólag ganoderma kivonatból, pálmaolajból és glicerinből készül, gyengéden tisztítja a bőrt, ugyanakkor megőrzi a benne található természetes olajokat.

A glicerin megakadályozza, hogy a bőröd kiszáradjon, a pálmaolaj késlelteti az öregedési folyamatokat, a ganodermakivonat pedig méregteleníti és élettel telivé teszi bőrödet, miközben a véráramba jutva csökkenti annak koleszterinszintjét és segíti a fogyókúrádat is.

Kattints ide és próbáld ki a Ganozhi szappant és tusfürdőt, hogy minden zuhanyozás olyan frissítő és egészséges legyen, mint egy csésze DXN kávé elkortyolása!

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8411808213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása