Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Mit tegyünk, hogy szép és egészséges hajkoronánk legyen?

2016. november 07. - Ganodermabolt

woman-586185_960_720.jpg

Ahogy a növényeknek, úgy a hajhagymáknak is szükségük van tápanyagra, de nem mindegy, melyik sampont is engedjük közel a fejbőrünkhöz. 

Ősszel nemcsak a falevél, hanem könnyen előfordul, hogy a hajunk is elkezd hullani.

Mit tegyünk, hogy szép és egészséges hajkoronánk legyen?

Turbó a hajhagymáknak.

 

Aki ganodermás samponnal tisztítja és ápolja a haját, tudja, hogy a lehető legtöbbet teszi azért, hogy szép, ragyogó és egészséges hajkoronája legyen. A DXN Ganozhi sampon minden hajtípusra egyaránt használható, így az egész család számára jó megoldás, amennyiben ganoderma gombás, B5 vitaminnal dúsított és kíméletes sampont szeretnénk.

Aki most kezdi használni, talán meglepődik azon, hogy első mosásnál a ganodermás sampon nem habzik. Ezen nem kell csodálkozni, ez annak a jele, hogy a sampon nem tartalmaz káros, habzó anyagot. A ganodermás sampon nem drasztikus vegyi anyagokkal, hanem a ganoderma gomba gyógyító erejével képes helyre hozni a fejbőr problémáit. A sötétbarna sampon használata csillogó, egészséges hajat ad. Különösen ajánlott a korpás, túl zsíros, elgyengült, vagy ritkuló, hulló hajra. A ganoderma hatóanyagai táplálják a hajhagymákat, szinte megtrágyázzák azt, és élettel telivé teszik hajszálakat.

Ha fejbőr problémáid vannak hajmosás előtt 20 perccel masszírozd a sampont a  fejbőrödbe. Mosd le vízzel, majd újra samponozd.

 

De ezzel még nem tettünk meg mindent hajunk egészsége érdekében. A rossz hajszárítással ugyanis sok mindent tönkretehetünk. Nézzük, néhány alapdolgot, mire is kell figyelnünk!

Négy hasznos tanács a megfelelő hajszárításhoz:

  1. Hajunkból semmi esetre se csöpögjön a víz, majdnem száraznak kell lennie, mielőtt bevetjük a szárításhoz a fésűt vagy a kefét. Először törülközővel kell alaposan felitatnunk a nedvességet, majd ne a legerősebb fokozaton, de kapcsoljuk be a gépet és kezdjük el a szárítást úgy, hogy közben az ujjainkkal kócolgatjuk a hajunkat. Ha ennél hamarabb és egy csöpögően vizes haj szárításával próbálkozunk, károsíthatjuk a hajszálakat.
  2. Ne használjunk fémből készült kefét! A fémből készült hajkefék túl gyorsan felhevülnek, ezáltal károsíthatják a hajszálak egészségét, ráadásul a fémtüskék felsérthetik a fejbőrt is. Szőr, kerámia vagy műanyag sörtéjűt válasszunk inkább.
  3. Ne égessük, hanem szárítsuk a hajunkat! A hajszárítókon általában három fokozat van: alacsony, közepes és magas. Hacsak nem nagyon sűrű és vastag szálú a hajunk és nem rohanunk éppen, ne a legmagasabb fokozaton szárítsunk, mert a hő roncsolja a hajszálakat. Mindenképp figyeljünk arra, hogy a szárítás utolsó fázisában már kapcsoljuk a gépet a legalacsonyabb hőmérsékletre.
  4. Bár a hajszárító csövére pattintható kis műanyag, azaz a légterelő felesleges dolognak tűnhet, igazából egyáltalán nem az. Ha jól állítjuk be, sokkal könnyebben megszáradnak a tincseink és tartósabb lesz a végeredmény, továbbá védi a hajunkat a közvetlen hőhatástól is.

ganozhi-shampoo_big.jpg

Nézz be az áruházba, rendelés itt.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2611941071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása