Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Természetes ápoltság

2017. augusztus 02. - Ganodermabolt

 

Mindenki szeretne egészségesen ragyogó bőrt,

leg-2554756_960_720.jpg

egészségtől duzzadó, csillogó hajat, s mindemellett az ápolt külsőn kívül vágyunk egy harmonikus, egészséges belsőre is. A jó hír az, hogy létezik egy olyan természetes anyag, mely hozzásegíthet bennünket a fent említettek eléréséhez, ez pedig a ganoderma gyógygomba.

A különböző jótékony hatásai közül most a bőrápolásról ejtenénk néhány szót.

Gyönyörű bőrt érhetünk el, ha követjük az alábbi instrukciókat: tusolás közben a megnedvesített testünket dörzsöljük át vegyszermentes konyhasóval. Ezt követően zuhanyozzunk le ganodermás tusfürdővel/szappannal, végül kenjük be a testünket GANO MASSAGE olajjal. Természetes pálmaolaj, mely ganoderma kivonatot tartalmaz,  használata után a változás szinte azonnal látható! A frissen tisztított pólusokon keresztül a mélyebb bőr rétegbe is eljut az áldásos hatású olaj. A bőrradírozás hetente, míg az olaj használata naponta javasolt.

51-s7hut8ml.jpg

S ha már bőrápolás, ne feledkezzünk meg bőrünk védelméről a nyári hőségben sem, mikor is meg kell küzdenünk a kánikula viszontagságaival. Az UV sugárzás következtében bőrünk leéghet, felhólyagosodhat, hosszú távon pedig kiszáradhat. A ganodermás olaj napozáskor is nagy segítségünkre lehet, mivel beindítja a bőr természetes védekezését a káros napsugárzás ellen. S tekintve, hogy a hagyományos naptejekkel/olajokkal kapcsolatban számos hírt hallhattunk, miszerint károsan hatnak a bőrre kémiai hatásuk miatt, a ganodermás olaj semmilyen vegyszert nem tartalmaz, így semmilyen félnivalónk sincsen. Persze napozásnál kerülni kell 11- 14 óráig a perzselést.

Végezetül pedig ne felejtsük otthon olyankor sem a készítményt, ha masszíroztatni megyünk! A ganoderma gyógygomba és a természetes pálmaolaj az egész testen keresztül szívódik fel. Masszőrünk hálás lesz, mert egy adagot ő is kap a tenyerén keresztül. Fontos tudnunk még, hogy rendszeres használatával megszünteti a sarok-, illetve könyökszárazságot. Arcunkat masszírozva erősen ránctalanító hatású, csökkenti a rosaceát, az értágulatot az arcon, egyszóval élettel teli bőrt eredményez.

Megrendelhető itt!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr612716130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása