Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Egészséges és finom. Kell ennél több?

2016. november 29. - Ganodermabolt

13254393_780997308704366_4137367216880615987_n_1.jpg

A ganoderma gomba és a spirulina általános gyógyhatásai világszerte ismertek.

Amikor tudományos kutatók orvosegyetemekkel együttműködve hosszú ideig tesztelték és a két gyógynövény hatásait vizsgálták az emberi szervezetre, azt írták le az anyagaikban, hogy a ganoderma és a spirulina általános, UNIVERZÁLIS gyógyhatásokkal bír. Ez elég furcsán hangzik, amikor ahhoz szoktunk, hogy minden bajunkra külön gyógyszert szedjünk. Van vérnyomáscsökkentő, van koleszterincsökkentő, van fejfájáscsökkentő, van gyomorégés elleni tabletta, van ezer féle szintetikus vitamin, mindenre van valami, így gyakorta előfordul, hogy egy ember akár többféle gyógyszert is szed egyszerre.

A gyógygombával kapcsolatos kutatások a növény általános jótékony hatásait mutatták ki. A gyógygombák nem gyógyszerek, azonban évezredes pozitív emberi tapasztalás áll ezek mögött. Ez az, aminek igazán lehet hinni. Hiszen a legjobb teszt, amikor maguk az emberek használják, s ha nem lennének világszerte pozitívak a tapasztalataik, évszázados megfigyeléseik, a gyógygomba nyilván nem lenne emberek millióinak kedvence. De mitől kedvenc?

A ganoderma egészségre gyakorolt jótékony hatása mellett van azonban más is, ami fontos: és ez pedig az ÉLVEZET!

coffee-latte.jpgA ganodermás kávé ugyanis egyszerűen FINOM. Alap, hogy nincs gomba íze.  Alap, hogy a kávé tiszta, száz százalékos arabica kávé, tehát nincs benne semmi olyasmi, ami nem belevaló. Egyszerűen és röviden: ettől kedvenc.

Jó hatással van szervezetünkre, ráadásul finom és élvezetes. Kell ennél több?

Ne keresgélj tovább, ha sok problémád van: kávézz!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6012009720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása