Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Miért mondjuk, hogy a DXN gyógygombás kávéi egészségesek?

2016. november 22. - Ganodermabolt

children-1587968_960_720.jpg

A pecsétviaszgombának nemcsak a termesztése, hanem a feldolgozása is ISO minősített, így biztosra vehetjük, hogy a napi kávéadagunkban valódi gyógygomba van.

A DXN ganoderma (pecsétviasz) gyógygomba  egészséges, így DXN kávé fogyasztásakor, minden nap egészséges kávét ihatunk.  A DXN csersavat nem tartalmazó, tiszta kávéba adagolja a gyógygombát, így az, amikor a kávét fogyasztjuk, egyszerűen és „észrevétlenül” kerül a szervezetünkbe, biztosítva a napi gyógygomba adagot.

De mitől mondhatjuk egy termékre vagy kávéra, hogy az egészséges? Tudjuk, szinte mindenről azt mondják, hogy egészséges, csupán jó sokszor kell elmondani az embereknek a reklámokban és minél többször mondják, annál inkább úgy hisszük, hogy az tényleg, valóban hatékony és egészséges.

Induljunk ki abból, hogy a DXN 70 hektáros, modern ganoderma  ültetvényein  organikus módon, speciális, tiszta körülmények között termesztik a pecsétviaszgombát.  A termesztés azért is olyan sikeres, mert kiváló a talaj, a klíma és a páratartalom ahhoz, hogy egészséges gomba fejlődhessen és minőségi gyógygomba teremjen meg. Ezek az ültetvények azért tiszták, mert a pecsétviaszgomba termesztésekor a DXN semmiféle káros anyagot, kemikáliát, vegyszert nem használ fel. Erről itt írtunk bővebben A pecsétviaszgomba termesztése is speciális módszerrel történik ezen az ültetvényen. A DXN sikeresen alkalmazza az egyébként ritkán termő gombának az optimális felhasználását, az ún. spóraszétválasztó módszerrel. Ezzel vált lehetségessé, hogy a gombából csak  a hatóanyagot tartalmazó spóramagot juttassa el a fogyasztókhoz.

Felmerülhet bennünk a kérdés, mivel a DXN ganoderma malajziai ültetvényei messze vannak, hogyan győződhetünk meg arról, hogy a gomba organikus módon termesztett és ezek a dolgok a valóságban is így vannak?

Általában minden országnak megvannak a maguk táplálékkiegészítő minősítési rendszerei, s mikor egy termék kereskedelmi forgalomba kerül,  azaz „bekerül” egy országba, ezen követelmények alapján szigorúan ellenőrzik. Így, létezik szabályozás Magyarországra vonatkozóan is, Európába is csak az uniós minősítések alapján kerülhet be egy termék.  Vannak azonban olyan minősítések, melyeket az egyik ország elfogad, a másik pedig valamiért nem. Tehát a DXN gyógygombáinak olyan minősítéssel kell rendelkeznie, melyet minden országban egyformán elismernek. A DXN termékei rendelkeznek ilyen minősítéssel.

A nemzetközi ISO 14001 tanúsítvány magába foglalja az organikus termesztés követelményeit.  A szabályozást a világon mindenhol egyaránt elfogadják. A tanúsítvány alapvetően azt bizonyítja, hogy az összes ganoderma művelési folyamat úgynevezett környezetközpontú, tehát megfelel ennek a minősítésnek. A DXN gyógygomba természetes feldolgozási eljáráson esik át, így nem csak a termesztése, hanem magának a gyógynövénynek a feldolgozása is minősített,

Így tehát biztosra vehetjük, hogy a ,DXN étrend kiegészítő gyógygombás termékei és  a  DXN kávéi minősített, tiszta gyógygombát tartalmaznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8811990352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása