Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Utazol? Ezt ne felejtsd ki a bőröndből!

2016. november 16. - Ganodermabolt

luggage-1149289_960_720.jpg

 

Üzleti út, céges, kirándulás vagy családi pihenés? A gyakorlottabbak percek alatt összeállítják az útitáska, bőrönd vagy cucctáska tartalmát, már pontosan tudják, mire lesz szükségük az út során.

Néhány alkalom és az ember megszerzi a jártasságot, hogyan is célszerű a legoptimálisabb helykihasználással jól megpakolni a teret, úgy, hogy lehetőleg, ne maradjon otthon semmi fontos és személyes. Nagy ötletek találhatók az interneten arra vonatkozólag, hogyan kell gyűrődés mentesen hajtogatni az ingeket és blúzokat, hogy fér el tíz póló néhány centiméteren, ja, és el ne felejtsük a cipőbe tömködni a zoknikat. Tulajdonképpen ilyenkor döbben rá az ember, hogy az utazás-pakolás egy külön művészet, s az okosabbak megpróbálják elsajátítani a profiktól a legjobb fogásokat. Nem lehetetlen vállalkozás, figyelem és gyakorlás kérdése, s többnyire sikerül is, főképp, ha nem kell sílécet, gördeszkát, csillagászati távcsövet, fotósállványt, szőnyeget vagy éppen matracot begyömöszkölni a csomagba.

Szóval vannak hasznos trükkök egy hétköznapi utazáshoz, csak ismernünk kell őket.

ganozhi-travel-kit_medium.pngA DXN Tolietries Travel Kit pont egy ilyen trükk. Egy utazási csomagocskában a sampon, a fogkrém és a tusfürdő összekészítve, hogy senkinek se kelljen lemondania utazása során a megszokott és jól bevált személyes higiéniás ápolási termékeiről. A jó ebben különösen az, hogy nem kell helyet keresni a csomagban egy óriási flakon tusfürdőnek, minden kicsi, praktikus mennyiség, pont akkora, amekkora egy néhány napos vagy egy hetes utazáshoz kell és pont elfér a bőröndben.

Extra tipp: tökéletes a sporttáskába is, így a délutáni vagy esti edzések során után is használhatjuk.

Szuper extra tipp: a reggeli úszáshoz egy kisebb sporttáskában is kiválóan elfér!

DXN Tolietries Travel Kit – rendeld meg most!

    

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3311966615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása