Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Támogasd meg a fogyásod okos termékekkel

2016. október 26. - Ganodermabolt

 

                      Zsírpárnácskával aludni sem kényelmes!

 kardio-edzes-fogyas-fogyokura-hatas-futo-no-futo-nadrag.jpg

Ez a nyár tökéletes időszak volt arra, hogy kicsit körbe nézzünk, MÁSOK, hogyan állnak súlyfelesleg dolgában.

Kezdjük a pozitív élményekkel: foci vb, olimpia. Csodálatos testek: kigyúrt, izmos férfiak és nők – egy deka súlyfelesleg nélkül. De ez mégiscsak a televízió, mégiscsak az élsportolók világa! Nem a mi életünk, mintha nem is a valóság lenne - legyintünk. Aztán kibontjuk a második sört, felszabjuk a második nasis zacskót és újra bevackoljuk magunkat a fotelba.

Most nézzük a nagy magyar valóságot a maga természetességében: vízpart, strand.  A legjobb nyári terepszemle ahhoz, hogy felmérjük, hogyan is áll a nagy átlag a kilókkal. Tíz perc ücsörgés egy padon, vagy a strandbüfében és máris megállapíthatjuk: katasztrofálisan. Bármerre is forgatjuk a fejünket, mondjuk ki: a többség bizony hájas! Kövér! Elhízott! De nini! Ott zsizseg egy család egy kockás pléd körül: egy sportos nagypapa, egy korát meghazudtolóan fürge nagyi a két kis unokával, egy bombázó anyuka, egy arányosra gyúrt apuka. Hús-vér család, sportosak és egészségesek. Sugárzik róluk, hogy valamit nagyon jól csinálnak a hétköznapjaikban.

De mit csinálsz Te a hétköznapjaidban?  Bontod a nasis zacskókat és izzadva, álmatlanul forgolódsz éjszaka a zsírpárnáidon? Ne tedd! Inkább gondold át a lehetőségeidet és élj egészségesebben!

Nézzük, mit tehetsz, hogy még időben kiszakítsd magad és a családodat a nagy magyar átlagból.  Alakítsd át az életedet: figyelj a táplálkozásodra, igyál több vizet, kezdj sportolni vagy mozogj többet a szabadban. Mindenki fújja ezt a receptet. De elég-e ez? A nagy magyar átlagot elnézve a strandon, valószínű ez azért mégiscsak kevés a sikerhez. Valami segítség, valami kis támogatás bizony kellene a nagy életmódváltásos elszántsághoz. Ezért okos döntéssel támogasd meg az erőfeszítéseidet! 

Nézd meg, mivel tudunk segíteni neked és hozz okos döntést! Támogasd meg az életmódváltást egészséges és trendi kiegészítőkkel!

Termékeink, amivel koplalás nélkül, egészségesen segítheted a súlycsökkentést:

Spirulina a szupertáplálékspirtab500_big.jpg

 

-Tudj meg róla többet! Kattints ide!

 

 

 

 

 

cordypine-700_big.png

CORDYPINE- sokkoló zsírbontó

fermentált ananász cordyceps gombával

 

Olvass róla többet itt!

 

 

 

 

mycoveggie-eu_big.png

MycoVeggie- a kitakarító

 

A Myco Voggie 45 nap alatt kíméletesen, de alaposan kitakarítja gyomrunkat és bélrendszerünket. Kialakul az ideális haskörfogat -testmagasság fele köldök vonalában.

Nézd meg az összetevőket itt!

 

 

 

Ha már használod, légy kitartó és ne végezz félmunkát, ne hagyd abba!

Ha még nem próbáltad, vágj most bele most! Egyszerűbben érsz el eredményeket, ha meggyőzöd a család többi tagját is.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1111839221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása