Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Kápráztasd el ügyfeleidet egy pazar gyógygombás kávéval!

2016. október 25. - Ganodermabolt

office-work-1149087_180.jpg

 

Az instant kávék a modern kor kávéi, az instant gyors elkészítést, azonnali fogyasztást jelent, de magának a szónak több, mint harminc jelentése van. Aki tudatosan él, arra is figyel, hogy kiváló minőségű kávét, kulturált módon fogyasszon. Ma már az is trendi, hogy ne csak a kávé élénkítő hatásához, az íz, az aroma élményéhez jussunk hozzá, hanem a kávézás adta „nyugalom élményből” is részesülhessünk egy kicsit.  Ötlet munkahelyi kávézáshoz.

A gyors kávé sokak számára egyet jelent az idegbeteg kapkodással, rohanással egy túlterhelt napon, sok esetben az egészségtelen termékek fogyasztásával is, és valljuk be, ez a tömegtermékek (gyorsfagyasztott kaják) esetében valóban jellemző. Öröm az ürömben, hogy most már Magyarországon is változások figyelhetők meg az életmódban, az életstílusban, ezzel együtt a fogyasztói szokásokban. Az életmódunkban új trendek jelentek meg, a felgyorsult élettel felértékelődött az idő, a hasznosan eltöltött, optimálisan felhasznált idő. Ezzel párhuzamosan az egészség megőrzése érdekében tett cselekedetek, az egészségtudatosság előtérbe helyeződése nyomán, fontos lett számunkra az egészséges, a jó minőségű élet és ennek élvezete. Ezek a trendek hatnak a kávéfogyasztási szokásokra is, jelentős mértékben befolyásolják azokat, hiszen egyes adatok szerint a víz után kávét iszunk a legtöbbet.

Érdemes tehát kávéfogyasztásunkat, magának a kávé elfogyasztásának az aktusát, mondjuk úgy: kávé ivási kultúránkat ezekhez a trendekhez igazítani a hétköznapokban. Tehát a kávé legyen viszonylag gyorsan elkészíthető, s amellett, hogy élvezetes, szolgálja az egészségségünket is. Aki tudatos életet visz, megtalálja magának azokat a kávékat, melyek e fenti tulajdonsággal bírnak.

Olvasd el az egészséges kávéról írt posztunkat

A legtöbb időt a munkahelyünkön töltjük

Különös, egyedi hangulatú kultúrát alakíthatunk ki a munkahelyi kávézás aktusának, ha egy kicsit odafigyelünk erre.  A délelőtti vagy éjszakai műszakban az esti kávé ivás nagyon hasonló az otthoni, reggeli előtti kávéhoz: ekkor a motiváció inkább a koffeinbevitel, ezért nagyon fontos a kávé kiváló minősége és talán kevésbé fontos maga a szervírozás. Mindenkinek van saját bögréje, kávés csészéje, gyors elkészítés, és már hörpintgethetjük is az élénkítő nedűt.

Ám az ebéd utáni, délutáni kávézás egy más jellegű alkalom. A legtöbb munkahelyen, irodában elfogyasztják a délutáni kávét is, s ez esetben rajtunk múlik, hogyan alakítjuk ki a kávézás kultúráját erre a röpke félórára. Az így eltöltött idő egy jó minőségű, egészséges kávéval jó alkalmat adhat egy kis lazító csacsogásra, vagy éppen közös ötletelésre a munkatársak között. Nem beszélve, ha ügyfeleinkkel, céges vendégeinkkel kávézunk. A vendégek fogadásánál már igazi kávézásról beszélhetünk, ez esetben nem csak a kávé minősége, hanem maga a szervírozás is nagyon fontos. Érdemes tehát megadni a módját és vásárolni egy elegáns, tradícionális vagy éppen modern stílusú kávés készletet, s ebben szervírozni egy egészséges, gyógygombás kávét, amely ráadásul gyorsan elkészíthető. Mindenkinek jobb lesz a hangulata és eredményesebb tárgyalások, üzleti megállapodások jöhetnek létre ügyfeleinkkel.  Kápráztasd el ügyfeleidet és partnereidet egészséges gyógygombás kávéval és szervírozd egy gyönyörű kávés szettben!

Nézd meg itt!
dxn_bogre_szett_hu_small.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr4911838651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása