Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Teát nem csak akkor kell inni, ha betegek vagyunk!

2016. november 02. - Ganodermabolt

 unnamed_1.jpg

Az igazán nagy dolgok sokszor éppen véletlenül születnek. Bármennyire is furcsán hangzik ez, ha kr.e. 2700-ban éppen nem kerekedik fel a szél, ma nem teázgathatnánk békésen esténként a fotelben.

Egészen hihetetlen a gondolat, hogy a teát fel kellett találni, de bármennyire is szokatlan, bizony így van. A teát is fel kellett találni. Persze erre több féle ezer éves legendák vannak, de nekünk ez tetszik a legjobban: amikor Shen Nung kínai császár bölcs módon egészségügyi okokból elrendelte az ivóvíz forralását, a császári udvarban hatalmas üstökben forralták a vizet, és hopp, szél kerekedett, ami belefútta a tealeveleket az üstökbe. Ebből a vízből kóstolt a császár, akinek ez annyira ízlett, hogy ezután már nem várt a szélre, hanem maga tetette be a forró vízbe a tea levelét.

Hogy ez így volt-e, nem tudhatjuk, de az mindenesetre egészen biztos, hogy a szép Marco Polo Kínába érkezésekor a kínaiak már javában szürcsölgették a teát, valódi teaházakban.

Mi, magyarok nem nagyon mondhatjuk el magunkról, hogy túlzottan nagy teás nemzet vagyunk. Legalábbis nagyon erősen le vagyunk maradva a brittektől, akiknél szinte nemzeti szertartás számba megy, egyben a társasági élet csúcspontja a teázás (fekete tea, tejjel), és természetesen meg sem közelítjük az oroszokat, akik szamovárban főzik és isszák literszám a teát.

Sajnos a magyarok többsége megszokásból csak akkor iszik teát, ha beteg! A gond éppen ez, hiszen nem tesszük ezt jól! A tea hatása számos kedvező hatást gyakorol a szervezetünkre, egészségünkre: méregtelenít, antibakteriális hatása miatt fertőtlenít és egyensúlyban tartja az immunrendszert – hogy csak néhány példát emeljünk ki. 

Tehát nem akkor kellene inni, amikor már betegek vagyunk. Mértékkel és egészséges teával komoly bajokat előzhetünk meg.

A DXN Reishi Gano tea nemcsak a tea jó tulajdonságaival rendelkezik.Rendszeres fogyasztás esetén a kiemelkedő minőségű Reishi Gano por egészségünket is javítja. A DXN Reishi Gano tea nem tartalmaz tartósítószereket, mesterséges színezékeket és ízesítőket, aromákat. Frissíti a szellemet és a testet, segíti az emésztést és fenntartja az egészséget. 

A DXN SPICA tea 5 különböző hatást gyakorol a szervezetre: csökkenti a test hőmérsékletét, fellazítja a lerakódott váladékot, könnyíti az emésztést, eltávolítja a mérgező anyagokat, karbantartja a májat és annak méregtelenítő hatását. Természetesen nem tartalmaz mesterséges színezéket, mesterséges aromákat, édesítőket és nincs benne tartósítószer, sem vegyszer.

Fogyasztását azoknak javasoljuk, akik fokozottan figyelnek az egészségükre! 

Nézd meg a webáruházban: itt

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3711925349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása