Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Forró csoki (nem csak) őszi szünetre a gyerekeknek

2016. október 29. - Ganodermabolt

szemunk-fenyenek.png

Reggelihez és a délutáni szalámis kenyér mellé egy pohár egészséges, ganodermás, csokis ízvilágú, habos ital jár! A dobozban 20 adag található és nagyon hamar elfogy!

A nagyinál bármikor kapható egy mesés forró csoki!

A családok többségében a legbiztosabb pont mindig a Nagyi. A nagymamákhoz bármikor be lehet esni egy órára, a nagyiékat bármikor mozgósítani lehet, egyszóval a nagyiékra bármikor lehet számítani.

Kedves Nagymamák és Nagypapák, készüljenek fel, itt az őszi iskolai szünet, jönnek a gyerekek! Ez pedig néhány dologgal együtt jár, például kevés lesz a kabátoknak a fogas az előszobában, mert az unokák mindig hoznak magukkal más gyerekeket is. A délutáni uzsonna szalámis kenyér, palacsinta, vagy egyéb finomságok mellé egészséges habos kakaó, forró csoki jár! Olyan igazi békebeli habos kakaó, amelynek illatát, ízét a gyerekek egész életükben őrizni fogják! 

Elkészítési javaslatunk:

Habos kakaó

Egy tasak DXN Cocozhi, 2,5 dl tej 30 gr DXN Cocozhi port feloldunk egy kevés forró vízben, majd felengedjük a megfelelő mennyiségű gőzölt tejjel.

Vigyázat! Egy dobozban csak 20 tasak, a legjobb kakaóból készült ganodermás, csokoládés ízvilág lakozik. Ez lehet, hogy nem lesz elegendő az őszi szünetre sem, nem beszélve arról, egészségre jótékony hatása, tápláló mivolta miatt érdemes gondoskodni a rendszeres napi fogyasztáshoz szükséges mennyiségről.

cocozhi_big.png

Rendelés, utántöltés: itt

 

 

 

 

Tudta?

A kakaó a tea elterjedésével párhuzamosan hódította meg Európát, meglepő módon, először csokis ital formájában. Csak a XVIII. században kezdtek kísérletezgetni a kakaó szilárd formájával, a csokoládészelet készítésének technikáját aztán az 1800-as évek közepén sikerült megtalálni. Hozzánk a spanyol udvarból érkezett, (közismert, hogy Spanyolország volt a legnagyobb kakaó importőr) a francia és az osztrák nemesség vette át a divatot, idővel aztán tovább terjedt az egyszerű nép körében is.  Az első csoki főző üzem természetesen a spanyoloknál jött létre, de az első „csokis ivót”, a Chocolate House vendéglőt, Londonban nyitották meg, II. Károly idején, 1657-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6311845765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása