Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Remek ajándék, ezt még te is szeretnéd

2016. november 12. - Ganodermabolt

 

                               Ezt választották legtöbben 

dsc05734.JPG

Valódi egzóta fából készült díszdobozban, hat kávékülönlegesség – ezt a csodaszép ajándékdobozt választják minden évben a legtöbben áruházunkból, ha valami szemet, lelket gyönyörködtetőt és nagyon egyedi ajándékot szeretnének adni családtagjaiknak, barátaiknak, ismerőseiknek a szeretet ünnepén.

 Vajon miért döntenek ők minden évben így? Összegyűjtöttünk néhány fontos érvet vásárlóink visszajelzéseiből:

  • A trópusi egzóta fából készült díszdoboz önmagában is egy reprezentatív, elegáns ajándék. Ilyen díszdobozban az ékszereket, karórákat és nagyon értékes mütyürjeinket tartjuk, ezért már maga a doboz is a minőséget, az értéket, a szeretetet és a megbecsülést fejezi ki az iránt, akinek az ajándékot adjuk. A doboz a szépséget és a minőséget hordozza, ami a szeretet ünnepén mindenkinek jár.
  • Egyedi, hiszen ez a különleges ajándék nem kapható áruházak polcain, ezért azt sugallja, hogy valóban megkülönböztetett figyelemmel és szeretettel viseltetünk az ajándékozott iránt. S ez fontosabb, mint egy drága, használhatatlan vagy a kapkodva vásárolt szokásos tucat ajándék.
  • Kávékülönlegességek tárházát adja. A díszdobozban igazi, valódi kávékülönlegességek kaptak helyet, öt különböző kávéfajta és egy forró csoki, hogy mindenki számára legyen fogyasztható élvezet. A szeretettel átnyújtott kávékülönlegességek egyben az egészséget is szimbolizálják, hiszen minden egyes tasakban adalékanyag és mesterséges ízfokozót nem tartalmazó, valódi ganodermás, egészséges Arabica kávé van, mely minden ízlésvilágú kávézót és a forró csokit kedvelőt kielégít.
  • Megrendelhető bármikor. Így előre, időben és kényelmesen tudunk gondoskodni az ajándékról, nem kell kapkodnunk, áruházakat járnunk és a tömegben ácsorognunk az ünnepek előtti héten. Több időnk marad az ünnep valódi lényegét megélni.
  • A díszdoboz egyaránt szép ajándék nők és férfiak számára is, így nem szükséges külön azon törni a fejünket, hogy férfias vagy nőies ajándékok után rohangáljunk.

 

Érdemes hát ezekben a napokban összeírni, hogy kiket szeretnénk egyedi, reprezentatív és egészséges ajándékkal meglepni karácsonykor. A webáruházban gyorsan, egyszerűen leadhatjuk a rendeléseinket, s mi már akkor hátradőlhetünk, mikor mások éppen csak elkezdenek kapkodni ajándékok után.    

megrendelés itt:GIF BOX

dsc05747.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1711955847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása