Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Kávézni vagy nem kávézni? Ez itt a kérdés!

2016. október 14. - Ganodermabolt

 

2c8f422ee6ead3da6d5c2eca5993f7e6.jpg

 Az elmúlt időszakban olyan sok cikk jelent meg a  kávézás ártalmas és jótékony hatásairól, hogy ember legyen a talpán, aki ezen kiigazodik.

Összegyűjtöttem neked néhány pro és kontra érvet, hogy segítsek kiigazodni a dzsungelben:)

Sőt, a lista végén azt is elárulom, hogy hogyan élvezheted a kávé összes előnyét, annak hátrányai nélkül.

A kávé csökkentheti  a cukorbetegség kockázatát. Sőt! A SOK kávé csökkenti a cukorbetegség kockázatát.

Tudományos kutatások bebizonyították, hogy azok, akik napi 4-6(!) csésze kávét fogyasztottak, 30%-al kisebb valószínűséggel lettek cukorbetegek, mint akik csak napi 2, vagy annál kevesebb kávét ittak.

 

Megemeli a vérnyomást.

Akik érzékenyebbek a koffeinre, azok már napi 1 kávé hatására is tapasztalhatják a magas vérnyomás kellemetlen tüneteit; szívdobogás, szédülés, idegesség.

A kávé megköti a szabad gyököket

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően a kávé védi szervezetedet a szabad gyökök káros hatásaitól, hozzájárulhat bizonyos daganatos-, gyulladásos-, és májbetegségek megelőzéséhez.

Sőt, egyes kutatások szerint a kávéfogyasztás segíthet az Alzheimer- és a Parkinson kór elkerülésében is!

 A kávé rengeteg vegyszert tartalmaz!

Azt hiszed, a kávéd színtiszta kávébabból van, amit játékos lángokon pörköltek és frissen daráltak. Nos, a reklámokban talán így van...de a kávébab az egyik legpermetezettebb növényfajta a világon. Nagyon nagy mennyiségű növényvédő szerre van szükség ahhoz, hogy a kávéültetvények egészségesek maradjanak és te hozzájuss a betevő koffeinadagodhoz.

A koffeinmentes kávék még ennél is több kemikáliát tartalmaznak, hiszen a koffeint is vegyi anyagokkal vonják ki a kávédból...

A kávé segíti a kognitív képességeket

Tudományosan igazolt tény, hogy a kávé javítja a memóriát, a koncentrálóképességet, sőt, még a kreativitást is növelheti! A kávétól jobban megy a tanulás és a munka is:)

A kávé magas savtartalma – főleg, ha éhgyomorra iszod – megalapozhat a későibbekben egy jó kis gyomorfekélyt, vagy más gyomorbetegséget. Mindig egyél egy pár falatot kávézás előtt!

Tudtad, hogy létezik olyan kávé, ami savasítás helyett lúgosít,

ami nem tartalmaz vegyi anyagokat és nem emeli meg a vérnyomásodat?

Tudtad, hogy van olyan kávé, ami jó tulajdonságai mellett csak még jobbakkal rendelkezik?

A DXN ganodermás kávéi feltöltenek energiával, de nem emelik a vérnyomásodat.

Csökkentik a cukorbetegség kockázatát, de nem okoznak gyomorégést.

Segíthetnek a betegségek megelőzésében, és nem tartalmaznak semmilyen vegyszert.

Kattints ide és tudj meg többet a ganodermás kávékról!

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8811806803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása