Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

A gyógygombák gyógyító ereje – A ganoderma csodája

2017. augusztus 24. - Kelet Kincsei

microbiologist-1332376_960_720.jpgA növények gyógyító hatását az emberiség évezredekkel korábban felismerte – különböző részeiket a bennük lévő hatóanyagok miatt már az ősi kultúrákban is gyógyászati célokra használták. A rómaiak voltak az elsők, akik kifejezetten ebből a célból már saját maguk termesztették a gyógynövényeket, amit később az egyiptomiak és a kínaiak is átvettek, s ők már műtétek során is alkalmazták őket.

Tovább

Hogyan szabadulhatsz meg a méreganyagoktól?

A modern élet kényelmes, de veszélyes. A stressz, a helytelen táplálkozás, a felgyorsult életritmus, mind nagyon komoly veszéllyel jár. A tudatos, élethelyzetünkre optimalizált, megfelelően kialakított életritmus, sőt még a stressz oldása is tanulható. Aki tudatosan él, megismerhet és elsajátíthat olyan technikákat, melyek ebben segítségére vannak.

 

Tovább

Idd magad egészségesre! – avagy finom forró italokkal a megfázás és az influenza ellen

winter-1923414_960_720.jpg

Mit igyál, hogy átmelegedj?
Mit igyál, amitől egészségesebb lehetsz?
Olvass tovább, mert összegyűjtöttem neked a legjobb test- és lélekmelengető italokat a hosszú téli estékre, amik nem csak finomak, de a baciktól is megvédenek!

Tovább

Újévi üzenetünk 4YOU

letters-1724704_960_720.jpg

Ha máskor nem, hát karácsony és szilveszter között talán kicsit több ideje jutott az ember fiának olvasgatni, így kézenfekvő, hogy felcsaptuk a netet, átpörgettük a közösségi oldalakat. A szerencsésebbeknek több idő jutott, netán egy jó magazint vagy könyvet is el tudtak olvasni. 

Tovább

Segítség az EGÉSZSÉG megőrzésében

feng-shui-1516582_960_720.jpg

A DXN termékek segítenek Neked  és családodnak az EGÉSZSÉG megőrzésében!  Tudj meg többet a világ legnagyobb ganoderma gyógygombás ültetvényéről és a gyógynövényekről! Válogatásunkban legutóbbi blogbejegyzéseinkből ajánlunk olvasnivalót. Figyelmedbe  ajánljuk még, hogy webáruházunkból bármelyik termékünkhöz gyorsan és könnyen hozzájuthatsz.  Iratkozz fel hírlevelünkre, és a jövőben elsőként értesülhetsz újabb híreinkről.

Tovább