Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

Itt a tél, jön a hideg, hozza havat és a bőrproblémákat!

2016. november 07. - Ganodermabolt

dsc_0363.JPG

Lassan múlik az ősz és kopogtat a tél. Ilyentájt a család tagjai nekiesnek a gardróbnak és keresik a szükséges, fázás elleni, téli kellékeket. Aztán megrohanjuk a boltokat téli cipőért, kabátért és mindenféle hideg elleni ruhadarabért. És ekkor illesztjük be szótárunkba a szigorú intelmet, melyet gyermekeinkkel naponta legalább háromszor osztunk meg: sálad, sapkád, kesztyűd legyen!

No, igen! Mindenféle meleg holmival véded magad és a családod tagjait a hideg ellen.  Ez az a tipikus időszak azonban, amikor hajlamos az ember megfeledkezni a haj- és bőrápolásról, hiszen azt gondolja, hogy ezek a testrészek most úgy is védve vannak a ruhadarabok által. Tévedés.

A téli időszakban éppen, hogy nagyon kell figyelnünk, hiszen a bőrünk, sőt a hajunk is fokozottan igényli a törődést, gondoljunk csak arra, hogy ilyenkor milyen száraz a kezünkön és arcunkon a bőr. De halljuk, olvassuk a tanácsokat is: lehetőleg inkább zuhanyozzunk, mint hosszú fürdőzzünk a kádban, majd tisztálkodás után mindig használjunk hidratáló krémet, naponta többször kenjük be a kézfejünket és rakjunk ki a szobába párásító készüléket. Ezek okos tanácsok, de ennél azért több kell ahhoz, hogy bőrünket tényleg ne viseljék meg ezek a hosszú téli hónapok.

Ma már százezer féle, a bőrtípusnak és a bőr érzékenységének megfelelő tisztálkodó szereket és kencéket kaphatunk természetesen most éppen szuper áron, most éppen akcióban, most éppen díszcsomagolásban, most éppen 20 százalékkal többet a flakonban - elég csak kicsit is figyelni a hirdetéseket, máris láthatjuk, mekkora üzletet lát a kozmetikai ipar a télre szánt készítményekben.

A marketingakciókon túl azonban van még néhány szempont, amit figyelembe kellene vennünk, s ez az, hogy miből készült az a termék, melyet akár naponta többször viszünk fel a száraz, vagy éppen zsíros, netán ekcémás bőrünkre. A ganodermás szappan egészséges termék! Természetes anyagokat tartalmaz, jól kezeli a bőrproblémákat és nincs benne kőolajszármazék! 

dsc06176.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

Kényeztetés keleti illatokkal DXN Ganozhi szappan, tusfürdő, hidratálókrém – mehet együtt!!

 

ganozhi-tusfurdo_big.pngGyógygombás tusfürdő az esőerdő illatával

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5411940237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása