Gyógygombák

Vitacafe - Kelet Kincsei

Vitacafe - Kelet Kincsei

A spirulinát alaposan ismeri az orvostudomány

2016. november 24. - Ganodermabolt

youth-570881_960_720.jpgSokszor halljuk, hogy az immunerősítés bajnoka, de talán mégsem ismerjük eléggé.

Nos, kezdjük az elején. A spirulina egy alga. Tudjuk: ahol alga van, ott élet van. Induljunk ki ebből a megállapításból. A WHO szerint ez az alga „super food” minősítésű, azaz szuper élelmiszer. Tápértéke nagyobb minden más élelmiszernél, vagy orvosi készítménynél.  Hogy ezt egy „kézzelfoghatóbb” példán mutassuk be, azt mondhatjuk, egyetlen gramm spirulinában egy kilónyi zöldség tápértéke rejtőzik.

A spirulinát, zöld algát alaposan ismeri az orvostudomány, nem véletlen, hogy a WHO látókörébe került. Az Egészségügyi Világszervezet gyermekek számára is ajánlja fogyasztásra, egészséges és tápláló élelmiszerként tartja nyilván. Űrhajósok is fogyasztják repüléseik során. Számos pozitív hatása bizonyított, hiszen rendkívül gazdag fehérjékben, sokféle vitamint és nyomelemet tartalmaz, tartalmazza az összes aminosavat, egyébként antioxidáns tulajdonságú pigmentjeinek köszönhetően markánsan zöld színű. Főképpen az allergiás megbetegedésben szenvedők ismerik jól, hiszen ezen betegségek ellenszereként szedik talán a legtöbben hazánkban a spirulina zöld algát. Ismerjük meg közelebbről, kicsit mélyrehatóbban.

A spirulina szedése nem csak azoknak javasolt, akik betegségekkel küzdenek, hanem azoknak is, akik szeretnének több figyelmet fordítani az egészségükre és megóvni azt. Hosszú perceken át lehetne a bizonyított pozitív hatásait sorolni, így ezúttal most csak a legfontosabb hatásokat emeljük ki, figyelemmel korunk átlagemberének általános betegségeire. Úgy, mint magas koleszterinszint, magas vérnyomás, bőr-haj- és kötőszöveti problémák, különösen pikkelysömör, vitaminhiány (A vitamin), krónikus gyulladások, betegségek utáni rossz immunállapot, allergia, máj- és tüdőproblémák, rossz vérképzés, csontritkulás, szürke hályog és egyéb szembetegségek, bél (candida, E coli) és baktérium problémák, túlsavasodás, szív-és érrendszeri gondok, agy és idegsérülések.

Külön említjük meg a súlyproblémákkal küzdőket, főként azokat, akik rendszeresen visszahízzák a nehezen leadott felesleget. A spirulina ugyanis segít az éhségérzés leküzdésében és az anyagcsere fokozásában, így képes beállítani az optimális testsúlyt.

A DXN organikus termesztést követően, tiszta, nemzetközi szervezetek által, minőségellenőrzött körülmények között, saját, csúcsminőségű laboratóriumában, fejlett technológiával állít elő spirulina tablettát, melyet itthon 120 és 500 darabos kiszerelésben vásárolhatunk meg. (A DXN minőségellenőrzött termékeiről itt olvashat)

A DXN spirulina nem tartalmaz méreganyagokat, tartósítószert, ízesítőszert, teljesen természetes, száz százalékban növényi termék.  Éppen ezért szedése folyamatosan ajánlott, bárki számára, kortól függetlenül, bármely napszakban. Vegetáriánusoknak is.

spirtab500_big.jpgWebáruház itt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vitacafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6711996586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása